Hirdetés

Destiny: The Taken King - így nyithatsz ki akárhányszor egy kincsesládát (videó)

|

A hírhedt loot cave után ismét egy elég könnyű, a játék egy apróbb hibáját kihasználó módot találtak a Destiny: The Taken King játékosai, hogy a farmolásnál gyorsabban szerezzenek meg bizonyos cuccokat a játékban.

Hirdetés

A Destiny új kiegészítője, és a megjelenését megelőző patch szinte teljesen átalakította a játékot, viszont van, ami nem változott meg, például az, hogy továbbra is elég sok nyersanyagot kell összegrindolnunk bizonyos tárgyak megszerzéséhez, vagy tartalmakhoz való hozzáféréshez. Persze a Destiny közösségével nem lehet csak úgy kibabrálni, legutóbb például megtalálták, hogyan nyithatnak ki végtelen sokszor néhány kincsesládát.

A trükköt a Taken King kiegészítőbenn bekerült, Dreadnaught nevű új területen tudjuk bevetni, és csupán arra van szükségünk, hogy elég gyorsan fussunk. Ugyanis ha kinyitunk egy ládát, és egy elég közel található pályarészhez érünk, ahol a játék a következő területet tölti be, akkor azelőtt kiérhetünk a map azon részéről, ahol a láda található, mielőtt az eltűnne. Így visszatérve megint kinyithatjuk, tehát némi futkorászással a Destiny több nyersanyagából is rengeteget szerezhetünk, viszonylag rövid idő alatt, bár egy nem túl izgalmas módszerrel. A Polygon készített egy videót is, ami megmutatja, hol a legegyszerűbb átverni a rendszert, legalábbis addig, míg a Bungie ki nem küszöböli ezt a kis hibát.

Nektek egyébként hogy tetszik a Taken King?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)