Hirdetés

Destiny: The Taken King - te vagy az új trailer főszereplője

|

A Destiny: The Taken King megjelenése holnap esedékes, de az Activision még egy rendhagyó trailerrel emlékeztet minket erre.

Hirdetés

A Destiny: The Taken King holnapi megjelenése egy nagyon fontos mérföldkő a játék életében, egy új kezdet, ami minden rossz döntést jóvá tehet, és még tovább növelheti a játék népszerűségét.

Nem meglepő, hogy az Activision is igyekszik minél jobban nyomatni a kiegészítőt. Ma, a megjelenés előestéjén fellőttek egy honlapot, ami egy személyre szabott trailert készít eddig elért eredményeink alapján. Elég megadni, hogy a PSN-en vagy Xbox Live-on játszunk-e, valamint játékosnevünket, és az oldal pár pillanat alatt legenerálja a videót, amit aztán megoszthatunk vagy le is menthetünk. Mások videóját is ugyanilyen könnyen megtekinthetjük. Precision Killekkel én a top 14%-ban vagyok, de nem tudom, erre lehetek-e büszke. Próbáljátok ki ti is a fenti linkre kattintva.

A Taken King holnap érkezik, és elég morcos. Ti készen álltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)