Hirdetés

Destiny - újabb infók a Bungie lövöldéjéről

|

A Sony is kiadott egy kommentáros trailert, illetve a Destiny karaktereinek testreszabásáról is többet megtudtunk.

Hirdetés

A Destiny tegnap egy új trailerrel büntetett meg minket, illetve hallottunk arról is, hogy korai volt még temetni a PC-s portot. Most újabb információkat közölt a Bungie.

A Sony számára nagyon fontos lesz a Destiny, és ez abból is látszik, hogy a cég konzoljain lesz először béta és minden trailert újra fel is dolgoznak, kiemelve azokat a részeket, ami számukra a legfontosabb. A játékmenet ismerős lehet a tegnapi videóból, de ebben a trailerben a Bungie közösségi menedzserei több érdekességet is megosztanak velünk a co-op Strike küldetések fontosságával és a karakter-testreszabással kapcsolatban.

A Strike-okban a játékosok egy fire-team tagjaként utaznak egy adott területhez, ahol ellenségek egyre erősödő hullámain kell átjutniuk, hogy elérjenek a főellenségig, akiből ki kell verniük az értékes lootot.

A karaktergenerálással kapcsolatos részekről InternetApplause lőtt egy pár képet is.

Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)