Hirdetés

Destroy All Humans! PotF - Mégiscsak jön PS3-ra

|

A Pandemic marslakós, embervadászos, DNS-gyűjtögetős, humoros akciójátéka PS3-ra is megjelenik, de nem mindenhol.

Hirdetés

Néhány napja Guli kolléga volt oly jó, és prezentálta nekünk, milyen eszközökkel próbál a bájos és kedves Crypto gátat szabni az emberi nem megállíthatatlannak tűnő elszaporodásának. Már akkor is tudtuk, hogy a Destroy All Humans! Path of the Furon (Hogy nyúlna meg a nyaka azoknak akik ilyen hosszú játékcímeket találnak ki.) nem épp a szürkeállományunk megtornáztatására hivatott, ezzel szemben viszont rombolhatunk, emberekre vadászhatunk, rombolhatunk, ipari mennyiségben távolíthatjuk el a Föld színéről az emberi söpredéket és természetesen rombolhatunk is.

destroy-all-humans-path-of-the-furon__2.jpg


A korábbi híradás részét képezte az az információ is, miszerint a PlayStation 3-ra szánt verziót elérte végzete, s egy lendületes tollvonással kihúzták a játékok nagy könyvéből. A legújabb információk szerint némi korrekcióra kényszerülünk, ugyanis nem csak Xbox 360-ra jelenik majd meg a fent nevezett akciójáték. A THQ brit szárnya nem indokolta a döntést, de közhírré tette, hogy míg az X360-as változat december 1-én jelenik meg világszerte, addig a PS3-as verzió február 13-ra várható, de csak és kizárólag Európában.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)