Hirdetés

Detroit: Become Human gépigény - ilyen vas hajtja majd rendesen az androidokat

|

Az androidok a jelek szerint a GTX 1080-at szeretik.

Hirdetés

Az Epic a GDC robbantotta a hírt, miszerint a Sony-tól nemrég búcsúzó Quantic Dream játékai, azaz a Detroit: Become Human, a Heavy Rain és a Beyond: Two Souls, hamarosan elérhetővé válik az ő PC-s digitális áruházukban. Most végre az is kiderült, hogy mi lesz a ezeknek a játékoknak a minimális és az ajánlott gépigénye. 

Hirdetés

Most a Detroit követelményeit részletezzük, de a Heavy Rain és a Beyond: Two Souls gépigénye is elvileg pontosan ugyanez lesz a játékok Epic Games Store adatlapja alapján. 

Detroit: Become Human minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 7 64-bit
Processzor: Intel Core i5-2400 3.4GHz
Memória: 4GB RAM
Videokártya: GeForce  GTX 660
DirectX: 11
Szabad hely: 35 GB

Detroit: Become Human ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor: Intel Core i7-2700K 
Memória: 12RAM
Videokártya: GeForce GTX 1080
DirectX: 12
Szabad hely: 35 GB

A játék Epic Games Store oldaláról az is kiderül, hogy a Detroit: Become Human a Vulkan API-t is támogatni fogja, megjelenési dátummal viszont egyelőre még nem szolgáltak nekünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)