Hirdetés

Deus Ex 3 - Eidos, és Square Enix koprodukció

|

A Deus Ex 3 lesz az első játék, amelyet a japán, és nyugati fejlesztők együtt készítenek.

Hirdetés

Miután az Square Enix bekebelezte az Eidos-t, érdekes helyzet állt elő. A nyugati piacra betörni szándékozó Square Enix ugyanis szoros összefogást szeretne a két világrész fejlesztői között. Ez nem feltétlenül rossz, de akármi is kisülhet belőle.

Az első játék amelyen majd lemérhetjük a fúzió sikerét a Deus Ex 3 lesz. Az Eidos Montreal berkeiben készülő játékhoz ugyanis a Square Enix japán részlege készíti az átvezető animációkat. Ez eddig jól hangzik, mert ha van olyan része a JRPG játékoknak, ami vitán felül tökéletes, az a sok, nagyon szép átvezető. Az már más kérdés, hogy a dizájnt ki dobja össze, bár tuti jól nézne ki egy kistányérszemű Deus Ex 3 főhős is...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)