Hirdetés

Deus Ex 3 - Friss infók

|

A kultikus Deus Ex harmadik része lesz az Eidos montreáli csapatának első játéka. Most már biztos, előzményt kapunk.

Hirdetés

Ahogy arról már korábban is írtunk a PC Zone 200. jubileumi száma ránthatja le a leplet a világon elsőként a Deus Ex 3 részleteiről. Az Eidos Montreal srácai semmit sem bíztak a véletlenre, konzulensként felkérték az első rész sztoriját jegyző Sheldon Pacotti-t.

Deus Ex 3 - 28. kép Deus Ex 3 - 27. kép Deus Ex 3 - 26. kép Deus Ex 3 - 25. kép



2027-ben járunk, a főhős pedig Adam Jensen biztonsági tiszt egy biomechanikai laboratóriumban. Egy napon kommandósok támadják meg a cég központját Adam terveit használva, s szabályos mészárlást végeznek. A szerencsétlen főhős pedig hirtelen egy összeesküvés kellős közepén találja magát. Az ultramodern Shanghaj városa már biztos, mint játéktér, ahol a szegények az utca mocskában fulladoznak, míg a gazdagok a kiváltságosok életét élik a felhőkarcolók felső szintjein. A fejlesztők letették a nagyeskűt, hogy a második részben elkövetett hibákat nem ismétlik meg. Helyette újakat fognak elkövetni! (nyugi, csak vicceltem)

Deus Ex 3 - 24. kép Deus Ex 3 - 23. kép Deus Ex 3 - 22. kép Deus Ex 3 - 21. kép



A harc ezúttal csak és kizárólag a játékos ügyességén múlik, nem pedig a jártasságok megszerzésén és fejlesztésén. A hangsúly a fegyverek módosítására és tuningolására tolódott. Az árnyékok szerepe helyett az újdonsült fedezékrendszer dominál majd a lopakodásban, a sebesülések pedig néhány másodperc pihenéssel gyógyulnak. Hiába no, új szelek fújnak.

Deus Ex 3 - 20. kép Deus Ex 3 - 19. kép Deus Ex 3 - 18. kép Deus Ex 3 - 17. kép



Összesen 20 fejlesztés segedelmével változtathatjuk Adam Jensent halálos fegyverré. Az egyik olyannyira megnöveli az erejét, hogy ütésével átszakíthatja a falakat, alaposan meglepve ezzel ellenfeleit. Persze őket is lehet majd püfölni, mi több egyenesen javallott. Egy másik hatására "csápok" lövellnek ki a hátából, amelyek megkapaszkodnak a falban, s így biztonságban ugorhatunk le épületek tetejéről.

Deus Ex 3 - 16. kép Deus Ex 3 - 15. kép Deus Ex 3 - 14. kép Deus Ex 3 - 13. kép



A jubileumi szám október 9-én jelenik meg, s csak utána kerülhetnek fel a netre a fotók, így egyelőre kénytelenek lesztek beérni néhány nem túl jó minőségű szkennelt képpel.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)