Hirdetés

Deus Ex 3 - Friss, ropogós infók a következő PC Zone-ban

|

Warren Spector 2000-ben megálmodott univerzuma harmadik alkalommal elevenedik meg. Az első, konkrét információkat az angol PC Zone közli!

Hirdetés

Tavaly novemberben robbant a hír, miszerint Warren Spector 2000-ben napvilágot látott kultjátéka, a Deus Ex új résszel bővül. A harmadik epizódról egyelőre csak töredék információink vanna, így egyelőre annyit tudni, hogy a Tomb Raider: Legend motorjának egy turbózott verziója lesz a felelős Deus Ex 3 meghajtásáért, ami valószínűleg korábban játszódik, mint az első epizód, melyben 2050-et írtunk.

20080907_story_dx3_mag.jpg
 

A friss, ropogós, exkluzív információkat az angol PC Zone szállítja következő számában, melynek különlegessége, hogy a magazin 200. kiadványa, így megadják a módját a srácok a jubilleumnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)