Hirdetés

Deus Ex 3 - PC exkluzív?

|

Vajon igazak a pletykák, hogy PC exkluzív lenne a Deus Ex 3?

Hirdetés

Vigyázni kell azzal, hogy mit engedhet meg magának kimondani ez ember, főleg ha egy olyan projekt elkészítésében tevékenykedik, mint a Deus Ex 3.


Az egész hercehurcát egy azóta módosított Bit-Tech bejegyzés indította el. Itt azon túl, hogy szó esett a japán Square Enix-es srácok, az átvezetők és cinematic jelenetek elkészítésében az Eidos Montrealnak nyújtott segítségéről (hogy ez mit jelent valójában, mindenki nézze meg a legutóbbi Final Fantasy XIII trailert) bizonyos PC exkluzivitásról is fölröppentek, mostanra eltüntetett utalások. Ezek szerint a játék komplexitása miatt egyszerűen nem lehetne egy épkézláb konzolverziót összehozni.


Valljuk be, ez igen csak ellene menne a mai játékipari és piaci trendeknek, és ezt a kijelentést igyekezett tisztább megvilágításba helyezni az Eidos Montreal közösségért felelős embere, a hivatalos fórumon olvasható posztjában. Szerinte annyiról van szó, hogy ez idáig csak a PC-s változat lett megerősítve, illetve csak PC-s magazinoknak adták oda a címlap jogát. A konzolos verziókról egy szót sem említ, viszont hangsúlyozza, hogy a PC exkluzivitásról szóló információknak semmi konkrét alapja nincs. Összefoglalva ez annyit jelent, hogy „eddig a PC-s verzió biztos, a többiről majd később beszélünk." Egy biztos; ha nem egy leegyszerűsített konzolport Deus Ex 3-mat kapunk, akkor már boldogok leszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)