Hirdetés

Deus Ex feltámadás?

|

A Deus Ex rajongói a Gamespot oldalán megrázó és örömteli hírt olvashatnak, miszerint az Eidos elejtett néhány szót arról, hogy a nagyszerű FPS-RPG nem tűnt el, sőt új életet lehelnek halottnak hitt nevébe.

Hirdetés

A Deus Ex annak idején nagy sikert aratott, a kritikusok és a játékosok egyaránt jól fogadták, és elég sokat el is adtak belőle. A legendás Warren Spector a Thief mellett alighanem ezzel a játékkal írta be magát a játéktörténelem nagyjai közé. És noha a második rész már megosztotta a közönséget, és az utóbbi évek folyamán úgy tűnt, hogy nem is lesz több rész, most végre eljött a remény: 40 fejlesztőt bíztak meg azzal, hogy újjáélesszék a Deus Ex nevet. Bízunk benne, hogy ez sikerül nekik. Részletes információkat és linket a francia interjúhoz itt találsz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)