Hirdetés

Deus Ex: Human Revolution - 25 órát meghaladó játékidővel számolhatunk

|

A Square Enix emberei kiszámolták, hogy megközelítőleg hány órát vesz el életünkből egyszeri végigjátszásra a Deus Ex: Human Revolution RPG/FPS hibrid.

Hirdetés

A sorozat rajongói szemében mindenképpen jó jel, hogy a Deus Ex: Human Revolution a végigjátszás hosszának tekintetében is a frenetikus első részt célozta meg a maga 25 órás fő történetszálával. Még jó, hogy nem a Deus Ex 2 volt a követendő példa, ami kb. 10-12 órát vesz igénybe úgy, hogy mindent felfedezünk, minden dialógust végighallgatunk.



Már zajlik a május első felére halasztott Deus Ex: Human Revolution tesztelése, a fejlesztők pedig roppant elégedettek azzal, ahogy eddig a fókuszcsoportok reagáltak. A casual játékosok például a számukra már ismerős "folyosó-átvezető-folyosó-átvezető" -játékmenetben elmerülve egyszer csak felfedezték, hogy a játék egy csomó opciót biztosít számukra.



A tesztelők általában napi hat órát töltenek a játékkal hat napon át, a többség pedig ezalatt sem képes befejezni a játékot, ami arról árulkodik, hogy a mellékküldetések akár további 8-10 órával hosszabbíthatják meg a játékidőt.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)