Hirdetés

Deus Ex: Human Revolution - 27 percnyi játékmenet

|

Emlékszem, sok-sok évvel ezelőtt az év játéka szavazásokon sokszor forgott a Deus Ex valamely részének neve...

Hirdetés

Ezért is volt nehezen érthető, hogy ezt a legendás sorozatot ilyen sokáig hanyagolták - szerencsére Deus Ex: Human Revolution címmel a sorozat új részét üdvözölhetjük majd.

Eddig már láttunk belőle ezt, meg láttunk belőle amazt, de most az RPGames-es kollégák úgy látszik nem tudtak aludni, és levadásztak egy 27 perces játékmenet videót a Deus Ex: Human Revolutionből. Bár picit rosszul van beálíltva a kamera és nem a legélesebb a kép, ennek ellenére azt hiszem érdemes az elkövetkező majdnem fél órát a Deus Ex: Human Revolution játékmenetének megtekintésével tölteni - hálaimáitokat az RPGamesnek rebegjétek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)