Hirdetés

Deus Ex: Human Revolution - a 2013/04-es GameStar teljes játéka

|

Sokszoros díjnyertes teljes játék jár a 2013/04-es GameStar mellé, amit nem csak a cyberpunk rajongóinak ajánlunk nyugodt szívvel.

Hirdetés

Alig másfél éves, Steamen aktiválható teljes játékunk 2011 egyik legjobbja volt a nemzetközi sajtó (Metacritic: 9.0) és a játékosok (Metacritic: 8.3) szerint is. Ezt adjuk most nektek a 2013/04-es GameStar mellé.



Miről szól a Deus Ex: Human Revolution?

2027-re a kibernetika és a biomechanika töretlen fejlődésének köszönhetően olyan protézisekkel helyettesíthetik a harcban, balesetben megsérült, vagy súlyos betegségben szenvedő emberek végtagjait és egyes szerveit, amelyek révén emberfeletti teljesítményre lesznek képesek. Az ebben rejlő potenciál természetesen nem marad észrevétlenül a politikai, gazdasági és katonai hatalom felett rendelkező elit előtt sem. Miközben az ún. feljavításon átesett emberek száma exponenciálisan növekszik (lassan státusszimbólummá válik, illetve a szakmai életben komoly előnyökkel jár, ha valaki például feromonokat kibocsátva tárgyal partnereivel), egyre komolyabb társadalmi feszültségeket gerjeszt, hogy az implantátumok tartós viseléséhez szükséges gyógyszerek ára az egekbe szökött, a készletek pedig szűkösek.

Erre a problémára jelenthet megoldást a Sarif Industries legújabb fejlesztése, amit a cég tulajdonosa és vezető tudósa egy konferencián leplezne le. Sajnálatos módon azonban a bejelentés előestéjén kibernetikusan felturbózott zsoldosok támadják meg a vállalat detroiti székházát, számos őrt és és kutatót mészárolva le. Az áldozatok között van Adam Jensen biztonsági főnök, akit csakis David Sarif dollármilliói, és a legfejlettebb katonai fokozatú implantátumok mentenek meg a biztos haláltól. Hat hónappal később Jensen visszatér az aktív állományba, elszántan arra, hogy kideríti, ki szervezte meg a rajtaütést. Nyomozása a világ számos pontját érinti Sanghajtól Szingapúron át Montreálig,  minek során egy globális összeesküvés szálai rajzolódnak ki előtte. A bosszúvágy, és a David Sarif iránti hűsége mellett a kíváncsiság is arra sarkallja, hogy a dolgok végére járjon.



Milyen is ez a játék?

A széria korábbi tagjaihoz hasonlóan (Deus Ex – 2000; Deus Ex: Invisible War – 2003) a Human Revolution is kevert műfajú játék. Ennek megfelelően rendkívül hangsúlyosak benne a szerepjátékos elemek: a másik fél szándékainak felismerésén, illetve hangulatának befolyásolásán alapuló párbeszédrendszer, tárgylista, karakter- és fegyverfejlesztés, hackelés és opcionális mellékküldetések. Külön öröm (vagy kihívás, ha úgy jobban tetszik), hogy az új Deus Ex anélkül is végigjátszható, hogy akár egyetlen emberben maradandó károkat okoznánk. Ha még mindig bizonytalan vagy, javasoljuk a Deus Ex: Human Revolution teszt elolvasását.



Hol és hogyan aktiválom saját példányomat?

Első körben zarándokolj el a store.steampowered.com oldalra, ott pedig kattints a zöld színnel jelzett „A Steam telepítése” gombra a jobb felső sarokban. Ha ezzel végeztél, hozz létre egy felhasználói fiókot, indítsd el a Steam alkalmazást, majd jelentkezz be. Utána pedig nem lesz más dolgod, mint a bal felső sarokban megbújó menüpontok közül a „Games”-re, azon belül pedig az „Activate a product on Steam”-re kattintani. Kövesd az utasításokat, pötyögd be a 2013/04-es GameStar mellékletének papírtokján található háromtagú kódot, és máris tiéd a Deus Ex: Human Revolution.



Deus Ex Human Revolution gépigény - elég jó vagyok?

A játék 2011 augusztusában jelent meg, tehát viszonylag újnak számít, ami a gépigényben is visszatükröződik. A hivatalos specifikációk alapján egy 2 GHz-es kétmagos processzor is elegendő a futtatásához az NVIDIA 8000-es, illetve az ATI Radeon HD 2000-es szériáihoz tartozó grafikus kártyákkal, Windows XP esetében 1, Win 7, illetve Vista mellett 2 GB memóriával megtámogatva. A telepítés 8,5 GB szabad helyet igényel a merevlemezen.

Csodát azonban ettől ne várjunk, inkább a javasolt konfigurációt célozzuk meg, sőt az a legszerencsésebb, ha az ajánlottnál erősebb gépünk van. Ami egyébiránt AMD Phenom II X4, vagy Intel Core 2 Quad processzornál, 2 GB RAM-nál és AMD Radeon HD 5850-es GPU-nál kezdődik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)