Hirdetés

Deus Ex: Human Revolution - Combat fejlesztői napló

|

Az Eidos Interactive munkatársai Jensen úr harci képességeiről diskurálnak.

Hirdetés

A Deus Ex: Human Revolution-ről két oldalas exkluzív béta-tesztet olvashattok a pár napon belül újságárusokhoz kerülő júliusi GameStar-ban!

Legutóbb fél órát nézhettünk meg a játékból, előtte pedig az összeesküvéseké volt a főszerep egy videóban. Most viszont folytatódik a fejlesztői naplók sorozata, az augmentáció és a játékban található városok után a harccal a főszerepben:

A fejlesztők elmondják, hogy a fedezékrendszert azért építették be, hogy könnyebben áttekinthessük majd a csatateret, így taktikusan tervezhetjük meg támadásainkat. Az egyik legerősebb fegyver a revolver lesz, ami alapból hatalmasat üt az áldozatokon, de fejlesztés esetén egy kisebb tűzijátékot is megnézhetünk. Ezek mellett láthatatlanság és röntgennézet is segít minket, hogy mindig más-más szempontból közelíthessünk a harchoz.

A Deus Ex: Human Revolution augusztus 26-án kerül forgalomba, ettől vehetjük kézbe Adam Jensen irányítását PC-n, PlayStation 3-on és Xbox 360-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)