Hirdetés

Deus Ex: Human Revolution előrendelés exkluzív ajándékokkal

|

Deus Ex: Invisible War és Explosive Missions ajándékba csak a GameStarnál!

Hirdetés

A Deus Ex: Human Revolution története szerint 2027-ben járunk Detroitban, az autógyártás egykori fellegvárában, ahol gépjárművek helyett már mesterséges szervek és művégtagok gördülnek le a gyártósorokról. Betegségek és balesetek áldozatai számára jelent megváltást az új technológia, sőt az emberek gyorsabbak, erősebbek és "jobbak" lehetnek általa. A hadsereg különleges implantátumokkal szereli fel katonáit, a tehetősek pedig pusztán divatból fekszenek kés alá.



Az augumentációval járó hatalomnak azonban ára van, az emberi szervezet ugyanis megpróbálja kivetni magából az idegen szövetet. A lassú procedúra pokoli kínnal jár, az ellenszere azonban nem csupán méregdrága, hanem függőséget is kialakít.
A technológia éltetői mellett megjelennek hát azok ellenzői is, akik között olyan csoportok is akadnak, amelyek nem riadnak vissza az erőszaktól sem.



Adam Jensen, egykori SWAT-parancsnok ekkor tölti be a biztonsági főnök tisztét az egyik legnagyobb biotechnológiai vállalatnál, a detroiti székhelyű Sarif Iparvállalatoknál. A cég kutatói - köztük Adam volt barátnője - olyan felfedezést tettek, ami megoldást jelenthet az augumentált emberek problémáira. Mielőtt azonban Washingtonban prezentálhatnák kutatásuk eredményét, augumentált zsoldosok ütnek rajta a vállalat központján, s nyomukban nem marad más csak káosz, halottak és egy teljesen összetört testű biztonsági főnök, akiben már alig pislákol az élet lángja.



David Sarif, a cég feje pénzt nem kímélve a legújabb fejlesztéseket felhasználva "újjáépítteti" Adamet, aki a merénylők nyomába eredve olyan összeesküvés nyomaira bukkan, melynek szálai a legfelsőbb körökig vezetnek. Fegyverrel, szóval, elektronikus rendszerek feltörésével és az észrevétlenségből fakadó meglepetés előnyével érheti el végül célját. De arról, hogy mi legyen ez a cél, TE döntesz.



Rendeld elő nálunk a Deus Ex: Human Revolution PC változatát angol nyelven magyar kézikönyvvel 9.990 forintért, Xbox 360 változatát angol nyelven 12.990 forintért, vagy PlayStation 3 változatát angol nyelven 12.990 forintért, és a következő exkluzív ajándékokat kapod mellé:

Deus Ex: Inwisible War PC (csak nálunk!!!)
A nagy sikerű sorozat 2004-ben megjelent második része, amely 2072-ben játszódik. Alex Denton, egy nanotechnológia révén kivételes képességekkel felruházott ügynök szerepébe bújva a világ számos pontján (Seattle, Kairó, Trier, stb.) fordulunk meg ebben az RPG-FPS hibrid játékban. Miközben egy összeesküvés szálait igyekszünk kibogozni, akaratlanul is olyan események középpontjába kerülünk, amelyek során lehetőségünk nyílik meghatározni az emberiség fejlődésének irányát.
Nagy felbontású textúra patch (http://www.john-p.com/textures/DX-IW/)



Robbanékony küldetés (Explosive Mission Pack) DLC csomag
- Tong megmentése (Tong's Rescue) extra küldetés
- Linebacker G-87 MSGL gránátvető - extra fegyver
- UR-DED távirányítású robbanóeszköz
- Automatikus kódtörő - extra tárgy



Az ár nem tartalmazza a szállítási költséget, ami rendelésenként 990 Ft Magyarország területén belül.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)