Hirdetés

Deus Ex: Human Revolution gameplay videó, képek és a játékidő hossza

|

Hölgyeim és uraim, igaz, egyelőre csak kézi kamerás felvételről, de mozgás közben is megtekinthető a harmadik Deus Ex.

Hirdetés

Be kell vallanom, szinte gyermeki lelkesedéssel vártam, hogy lássak is végre valamit az időtlen idők óta - legalábbis számomra - készülő Deus Ex: Human Revolution című alkotásból.



Ez előzetes információk bizakodásra adtak okot annak ellenére is, hogy Warren Spectornak immáron semmi köze ehhez a gyermekhez, a renderelt trailer is meggyőző volt, ahogyan a galériában fellelhető viszonylag friss in-game képek is.
Mozgás közben szemlélve a kicsikét azonban akadt néhány apróság, ami szemöldökráncolásra késztetett.



A történet ugyebár jóval a korábbi epizódok előtt játszódik, hősünk mégis durvább képességekkel rendelkezik a primitívebb implantátumok ellenére, mint akár az augumentált JC Denton, vagy a biomódosított Alex Denton. No mindegy, a harmadik személy nézőpontjából mutatott akciók látványosak, noha olykor nem tűnnek teljesen életszerűnek. Tudom, hogy ez kőkemény cyberpunk, de azért ne akarja nekem senki se bemagyarázni, hogy házfal átszakítása nem jár akkora zajjal, hogy a húsz-harminc méterre koslató őr ne hallja meg. Persze a Deus Ex: Human Revolution nincs még kész, ezért hiba is lenne már most ítéletet mondani felette. A látvány korrektnek tűnik, a grafikai dizájn markáns, a hangulat és az atmoszféra is rendben van. Összességében ígéretes játék képe rajzolódik ki előttünk.



Végezetül pedig a játékidőről, ha már a címbe is belefogalmaztam... nettó 20 óra, se több, se kevesebb, ennyire saccolják a fejlesztők a végigjátszáshoz szükséges időmennyiséget. Feltéve persze, hogy nem térünk le a főcsapásról és hanyagoljuk a mellékküldetéseket, amelyek jó néhány további órával toldják meg a játékidőt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)