Hirdetés

Deus Ex: Human Revolution - Összeesküvés trailer

|

Adam Jensennek nem lesz könnyű dolga, ha fényt akar deríteni a jövő legnagyobb összeesküvésére.

Hirdetés

Legutóbb két fejlesztői naplót nézhettünk meg a Deus Ex: Human Revolution-ről, első alkalommal az augmentációról, majd a jövő városairól.

Most viszont egy új gameplay trailer érkezett, melyben láthatunk akaratlan öngyilkosságot, beszédes nevű "Big Bro" kamerát, bunyót és tűzharcot is:

A Human Revolution a Deus Ex sorozat harmadik része, melyet az Eidos Montreal készít, a második rész helyett pedig az elsőt folytatja. Sajnos idő előtt kiszivárgott egy nem végleges verzió a játékból, de a kiadó Square Enix kinyomozta a tetteseket, így 15 olasz gyanusított kerül bíróság elé.

A Deus Ex: Human Revolution augusztus 26-án érkezik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, Chavalier kollégám pedig nagy reményeket fűz hozzá. Legyen igaza!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)