Hirdetés

Deus Ex: Human Revolution - Ugyanaz PC-n, mint konzolon

|

Semmi különbséget nem ígér a konzolos és a PC-s változat között a Deus Ex: Human Revolution tervezője

Hirdetés

A Deus Ex: Human Revolution tervezője Jean Francois Dugas állítja, hogy játéka semmilyen formában nem lett lebutítva a konzolokra, s így a PC-sek is ugyan azt kapják majd, mint a többiek.


A kérdésre, hogy mégis mennyire konzolosították a Deus Ex: Human Revolution-t a válasz a semennyire volt. "Véleményem szerint a PC egy remek platform, de a konzolok is jók." Szerinte elmúltak már azok az idők, amikor különböző platformokra más-más tartalommal kellett kihozni a játékokat -TV, film, zene; ma már ezek is együtt vannak, az összes platformon. Fontos, hogy mély élményeket kapjunk a játék közben, de az is fontos, hogy tudjunk csak úgy spontán, szórakozás céljából leülni játszani, ami nem azt jelenti, hogy az összetettségen kellene lazítani., "Az a fontos, hogyan tálalod az összetettséget!" Megjelenés 2011 elején.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)