Hirdetés

Deus Ex: Mankind Divided - a Deus Ex:GO segíthet a fejlődésben

|

A Deus Ex: GO végigjátszásával a Mankind Divided játékosok feloldhatnak néhány bónuszt, amik segítenek majd a teljesíteni a kihívást.

Hirdetés

Bár a Deus Ex: Mankind Divided megjelenésére még várnunk kell egy hetet, a Deus Ex: GO-t már holnap elkezdhetik azok, akik nem bírják tovább Adam Jensen cyberpunk világa nélkül.

Ráadásul nemcsak a játék öröméért érdemes letölteni a mobiljátékot, hiszen ha teljesítjük a feladatokat, azzal Mankind Dividedben is feloldhatunk néhány Praxis Kitet. Ha valaki nem tudná, ezekből fejleszthetjük a karakterünk különböző képzettségeit, legyen szó a lopakodásról vagy épp a pusztításról.

A Deus Ex:GO-val összesen 5 ilyen Praxis Kitet szerezhetünk, ebből a Story Mode végigjátszásával kettőt, a Mastermind státusszal (adott lépésből teljeítjük az összes pályát) egyet, az első két heti feladattal pedig további kettőt. Az akcióban csak a Deus Ex: Mankind Divided PC-s és Xbox One-os változata vesz részt, így a PS4-esek egyelőre kimaradnak a buliból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)