Hirdetés

Lesz új Deus Ex játék, ha eljön az ideje

|

A Square Enix nem mondott le végleg a franchise-ról, akármilyen gyengén is fogyott a Mankind Divided.

Hirdetés

Mind a Deus Ex: Human Revolution, mind annak folytatása jól sikerült, de utóbbi sajnos az elváráshoz képest alulteljesített. Újabb rész egyelőre nem készül, és kérdéses, mikor fog, viszont az ok nem az alacsony érdeklődés.

Hirdetés

A Square Enixnek áldozatokat kellett hoznia azért, hogy a Marvellel együtt tudjon dolgozni (és azt nyilván ki ne szeretné). Ennek részeként a Deux Ex franchise-ért is felelős Eidos Montréalt jelölte ki fejlesztőnek, így a csapat kénytelen volt minden mást félretenni. A Square nem szerette volna másnak adni a Deus Ex fejlesztésének feladatát, ezért döntött úgy, hogy ráér a következő rész. Yosuke Matsuda vezérigazgató megjegyezte, hogy nagyon fontos számukra a széria, különlegesnek érzi, és már folynak a stúdión belül beszélgetések arról, milyen irányba kellene terelni.

Ti szíesen látnátok mihamarabb egy új Deus Ex játékot, vagy tényleg kell egy kis pihenő?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)