Hirdetés

Develop 2013 - íme a tíz döntős

|

A független fejlesztők díjkiosztója idén harmadik alkalommal, július 9. és 11. között kerül majd megrendezésre. Mostmár tudjuk, kik a jelöltek.

Hirdetés

Mostanában nincs hiány független fejlesztőkből és zseniális alkotásaikból, melyekkel évről-évre bebizonyítják, hogy nem kell többszázmilliót költeni egy játékra, hogy élvezetes legyen. Idén is tíz játék esélyes a Develop fődíjára, lássuk a jelölteket.

Ibb and Obb - PlayStation 3-as co-op játék, melyben két játékosnak meg kell találnia egymást egy kettéosztott világban.

Catch-22 - iOS-es egygombos árkád játék, amiben az a cél, hogy úgy vegyél fel bogyókat, hogy nem ütközöl magadba. Az IndieCade és a PAX is díjat adott neki, szóval csak jó lehet, nem?

Drop that Candy - Szintén iOS-re jelenik majd meg, lényege, hogy a lehető legkevesebb lépéssel szabadítsuk ki az automata mögé szorult édességeket.

Icycle: On Thin Ice - Biciklizés jégen, iPaden és böngészőkben, érdekes megjelenítéssel és témával, fura tájakon. Néhol újra kell rendezni a pályát a továbbhaladásért, miközben egy hatalmas hógömb követ. Nézzétek meg a trailert, nem is mondunk többet.

Momonga Pinball Adventures - Idén főleg a mobilos fejlesztők hódítanak, a Momonga szintén mobil eszközökön látott napvilágot. A saját sztorival rendelkező flipperjátékban a golyó egy repülő mókus, akinek gonosz erőkkel kell megküzdenie.

Tengami - a Nyamyam alkotása szintén gyönyörű, japán stílusú cseresznyefával meg szamurájjal, keleties zenével. Oldalnézetes platformer, amiben egy japán, 3D-s könyv lapjai között barangolunk, fejtörőket oldunk meg a lap elemeinek mozgatásával.

Ethan: Meteor Hunter - PS3-as és PC-s puzzle-platformer kaland, ahol ismeretlen események következtében Ethan, az egér megkapja az idő megállításának képességét.

Gunpoint - PC-s lopakodós puzzle játék. A lényege, hogy a pályák alakítgatásával verjük át az ellenfeleket, és betörjünk magas biztonságú épületekbe Crosslink nevű eszközünk segítségével.

Epic Eric - Szintén egygombos, szintén iOS-es, de itt egy lovagot kell fogaskerékről fogaskerékre lengetni, hogy megmentse a királylányt a tornyok legfelső szobájából. A királylánynak ez a képessége egyébként, hogy profin kerül a bezárt tornyokba. Dehát melyiknek nem...

That Dragon, Cancer - Webes alapú point-and-click kalandjáték, ami tulajdonképpen egy élő festmény, egy vers, annak interaktív meséje, hogy Ryan és Amy Green hogyan neveli fiát, a 4 éves Joelt, aki krónikus rákkal küzd immáron harmadik éve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)