Hirdetés

Devil May Cry 5 - hamarosan megkapjuk a Bloody Palace módot

|

A Capcom különös napra időzítette a megjelenését.

Hirdetés

Minden téren hatalmas siker lett a Devil May Cry 5: a játékosok úgy kapkodják, mintha az életük múlna rajta (a Capcom második legsikeresebben rajtoló PC-s játéka lett), a kritikusok imádják mészárolni a démonokat, a mi videotesztünkben is arról szóltunk, hogy pokolian szórakoztatónak találtuk, teljes az öröm. Ezt már csak egyetlen dologgal tudja a kiadó megkoronázni: ingyen tartalommal. 

Hirdetés

A Capcom Twitteren jelentette be a jó hírt, hogy április elsején minden Devil May Cry 5 tulaj megkapja a Bloody Palace névre keresztelt arcade módot, ráadásul egy ingyenes frissítés keretében. A feladat egyszerű lesz: le kell gyűrnünk az ellenfeleket és bossokat a palota egyre nehezedő szintjein, méghozzá úgy, hogy a lehető leggyorsabban és legstílusosabban jutunk el a végéig. 

A kiadó megnyugtatott mindenkit, hogy ez nem április elsejei tréfa, valóban jön az említett napon a Bloody Palace, így készülhettek rá, hogy keményen megküzdötök a ranglétrán való feljutáshoz. Ti pörgetitek már a Devil May Cry 5-öt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)