Hirdetés

Devil May Cry 5 - egyre biztosabb a bejelentés

|

Ismét történt egy kis változtatás a Devil May Cry 5 domainnel, amely arra utal, hogy a Capcom az E3-on fogja leleplezni a játékot.

Hirdetés

Nemrég írtunk arról, hogy egy Capcomhoz kötődő cég bejegyezte a Devil May Cry 5 domaint, a játékét, amelynek bejelentését már így is hónapok óta folyamatosan pletykálják. A devilmaycry5.com oldalt ugyanaz a GMO Internet foglalta le, akihez a Monster Hunter World és a Resident Evil 7 honlapok is kötődtek. 

Hirdetés

Már ez is meglehetősen erős utalás volt arra, hogy a Capcom előbb-utóbb megejti a szóban forgó játék bejelentését, most még biztosabbak lehetünk a dologban. Egy Twitter-felhasználó ugyanis felfedezte, hogy a Devil May Cry 5 domain átköltözött a kiadó saját szervereire, ráadásul felkészítették arra, hogy bármikor élesíthessék.

Jelenleg 404-es hibát dob a honlap, ha valaki ellátogat rá, de nincsenek kétségeink afelől, hogy az E3-as konferenciák alatt/után itt bizony a Devil May Cry 5 részleteit csodálhatjuk majd meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)