Hirdetés

Devil May Cry 5 - látványos új videóban vagdalkoznak hőseink

|

Amellett, hogy kapunk egy kis szeletet az akcióból, az új fegyverek is bemutatkoztak.

Hirdetés

A Capcom a 2018-as Tokyo Game Show tiszteletére kiadott egy friss és ropogós Devil May Cry 5 gameplay videót, ami cseppet sem finomkodik, és tényleg kifejezetten a játékmenetre koncentrál. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nagyrészt Dante mozdulatait bámulhatjuk perceken át.

Hirdetés

Azért a két másik főszereplő, Nero és az újonc V is kaptak egy kisebb darabot a reflektorfényből. Mindenki megmutatta új fegyvereit is, ami Dante esetében egy hatalmas, két darabra szétszedhető motort jelent. Bizony, motorkard is lesz a játékban, bármilyen furcsán is hangzik ez.

Nero négy különleges, fegyverként használható mechanikus kart kap, melyek között vannak alapvetően hasznosnak tűnő darabok (pl.: Mega Man kedvenc Mega Bustere) és kevésbé hasznosak, mint a villákból és merőkanalakból összetákolt Pasta Breaker. Ez a négy kar egyébként sajnos Deluxe Edition exkluzív tartalom lesz.

A Devil May Cry 5 a jelenlegi tervek szerint 2019. március 8-án jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)