Hirdetés

Devil May Cry 5 - a gyűjtői kiadásba még a furgon is belefért

|

A széria rajongói nem fognak csalódni a rendesen megpakolt, meglehetősen stílusos táskában érkező gyűjtői kiszerelésben.

Hirdetés

A Devil May Cry 5 gyűjtői csomagjának előrendelése megnyílt az amerikai Amazonon, így az is kiderült, hogy mire számíthatnak azok, akik a legnagyobb verziót akarják beszerezni. Legnagyobb örömünkre lesz a ládában pár fizikai is extra a digitális jóságok mellett.

Hirdetés

Kezdésnek a DMC5 csomag egy hatalmas, bőröndben/ládában érkezik, benne egy művészeti albummal, egy prémium kitűzővel, egy "imádom Oszakát" lökhárító matricával, egy vászon poszterrel, és egy gyönyörű furgonnal. A kisautó egyébként azt a járgányt mintázza, amit hőseink használnak utazásra magában a játékban.

A hír írásának pillanatában még csak észak-amerikai terjesztésről volt szó, de lehet, hogy ez hamarosan változik. Mi mindenképpen örülnénk, ha a gyűjtői csomag Európába is eljutna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)