Hirdetés

Devil May Cry 5 - lehet, hogy csúszik a PC-s megjelenés?

|

A Steam adatbázisa indította el a pletykát, miszerint később jön a Devil May Cry 5.

Hirdetés

A jelenlegi tervek szerint február 7-én jön a Devil May Cry 5 következő demója, amellyel már az Xbox One és PlayStation 4 tulajok is játszhatnak majd, de könnyen lehet, hogy a megjelenésre tovább kell várnunk tavasznál. 

Hirdetés

A ResetErán bukkant fel az információ, hogy a SteamDB adatlapja nem az eredetileg bejelentett március 8-ra datálta a Devil May Cry 5 megjelenését, hanem május 7-re, a változtatás pedig két hónapja, november 19-én történt. Van egyébként egy másik SteamDB-s listázás is a játékról, az sűrűbben frissül, ott viszont egyáltalán nincs megjelenési dátum feltüntetve.

Egyes spekulációk szerint azért nem jön PC-re a második demó sem, mivel erre a platformra nem márciusban, hanem csak májusban érkezhet meg a Devil May Cry 5, míg más találgatások alapján pusztán a plusz tartalomnak beígért Bloody Palace mód érkezését jelöli a későbbi időpont. Többen is megkeresték a Capcomot, amint érkezik hivatalos közlemény, azonnal szólunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)