Hirdetés

Devil May Cry 5 - vége a dalnak, nem lesz több DLC

|

Meglehetősen fura döntésnek tűnik egy ennyire sikeres játéknál lehúzni a rolót, de akárhogy is, a fejlesztők nem akarnak több DLC-t kiadni.

Hirdetés

Sokszor felbuggyan a gyűlölet a DLC-k iránt, de ha egy olyan jó játékról van szó, mint a Devil May Cry 5, amit ráadásul rengeteg érdemleges tartalommal lehetne bővíteni, akkor picit fura, hogy nemet mondanak a fejesek.

Hirdetés

A Capcom producere, Matt Walker maga reagált egy Twitteren feltett kérdésre, ami arra irányult, hogy valamilyen DLC formájában megkaphatjuk-e a női főszereplőket játszható karakterekként.

Elmondása szerint a fejlesztőcsapat fejesei egyszerűen nem akarnak több tartalmat hozzácsapni a DMC5-höz.

"Én nagyon szívesen látnám a DMC hölgyeit játszható karakterekként. Talán egyszer majd megtudjuk győzni az illetékeseket, hogy ez valami olyasmi, amivel megérné foglalkozni."

- írta Walker. Ez persze nem zárja ki a lehetőségét annak, hogy a Devil May Cry 5-ből egyszer csak kapjunk egy bővített újrakiadást, de egyelőre ennyi volt a kaland.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)