Hirdetés

Devil May Cry HD: kezdődhet a visszaszámlálás

|

Nagy divat manapság a játékok - és filmek - HD-s újrakiadása. Végre részleteket is tudunk a Devil May Cry kiadásáról.

Hirdetés

A Capcom végre megosztotta a gamer univerzummal a démonoktól hemzsegő Devil May Cry sorozat HD Collection csomagának megjelenési dátumát. A sorozat bebizonyította, hogy a kard és aa lőfegyverek nem ütik egymást sőt, vérspriccelő párost alkotnak, persze nem csak emiatt lett széles rajongótábora a sorozatnak.



A Devil May Cry HD Collection démoni csomagjában helyett kapott a Devil May Cry 1, Devil May Cry 2 és a Devil May Cry 3 erősen botoxolt változata, plusz egy-két extra is. A pakk PS3-as és Xbox 360-as verziója Japánban már március 22-től kapható lesz, míg Európában és Amerikában április 3-án kezdődik a nosztalgikus vadászat. Nagyon várjuk már a megjelenést...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)