Hirdetés

Devil's Third és Class3 - érkeznek PC-re is

|

Ugyan két különböző játékról van szó, de a hír apropója ugyanaz - így összevontam a két játékot egy hírré.

Hirdetés

Még tavaly augusztusban jelentette be az Undead Labs új, CryEngine 3-as játékát, amely a Class3 nevet viseli. 

Akkor csak Xbox 360-as verzióról volt szó, amelyet most egy PC-s verzió bejelentése követett. A zimbes zombis, túlélős, lopakodós, rejtőzködős játék Windows változata kevéssel az Xbox 360-as verzió után jelenik majd meg. Ami igazán érdekes, hogy mindez a Microsoft Game Studios teljes támogatásával történik. A fejlesztők pedig ezt mondták. " A PC-s verzió elkészítése olyan egyszerű, hogy simán megéri."

A Ninja Gaiden és a Dead or Alive producerétől, Tomonobu Itagakitól érkező Devil's Third (amely jogaival a THQ-nak gondjai voltak)  2013-ban jön PC-re majd. A pörgős akciójáték a közeljövőben játszódik egy globális katasztrófa után. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)