Hirdetés

Ingyenes Devuvuzelator a Sins of a Solar Empire készítőitől

|

Nem elég, hogy a foci VB első köre bizony gyengécske volt - itt van mindnyájunk legújabb ellensége, a vuvuzela is.

Hirdetés

Magyar nevén darázskürt: ez a rémes "hangszer" tönkreteszi a meccsnézés élményét, elnyomja a szurkolást, zavarja a nézőket, a játékosokat...

Csak azt a néhány idótát nem zavarja, akik tesznek az egész világra, és fújják lelkesen. Azonban a Sins of a Solar Empire nevű kiváló űrstratégia fejlesztői most kitaláltak egy megoldást - Jeff Bargmann, a Stardock vezető fejlesztési mérnöke, együttműködve a Londoni Egyetem Digitális Zenei Centrumával bármilyen, a gépeden futó videójelet azonosít, és ebből kiszűri a kürtök ricsaját - legyen az BBC, ESPN, vagy bármi más - lehet próbálkozni az itthoni internetes közvetítéssel is, hátha.

Az ingyenes devuvuzelator innen tölthető le.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)