Hirdetés

Diablo 3 - Az Ördög nem költözik konzolra

|

Habár különösebb technikai akadálya nem lenne, a Diablo 3 egyelőre biztos hogy nem hódíthat meg más platformokat.

Hirdetés

A Blizzard azon kevés élvonalbeli fejlesztőt tömörítő csoportba tartozik, akik a konzolok előretörése ellenére kitartanak a PC, és csakis a PC mellett. Tény, hogy a Blizzard korább tervei közt szerepelt egy konzolos akciójáték (StarCraft: Ghost), ami több külsős fejlesztőcsapat sokéves munkája, megannyi befektetett pénz ellenére nem ütötte meg a cég belső mércéjét, így végül hamvába holt.
A jelenleg futó fejlesztések (WoW: Wrath of the Lich King, StarCraft 2, Diablo 3) közül az utolsó lenne alkalmas arra, hogy konzolra portolják, ám Leonard Boyarsky Lead World Designer szerint nincsenek ilyen irányú terveik.

diablomagier__11_.jpg


Az egykori Troika Games (Arcanum of Steamworks and Magic Obscura, The Temple of Elemental Evil, Vampire the Masquerade: Bloodlines) társalapítója igyekezett eloszlatni a Blizzcon során felmerült félreértéseket. Teljesen mindegy, hogy ki milyen pletykát hallott, a Diablo 3 PC-exkluzív marad. Ugyanígy a sajtó által tévesen értelmezett nyilatkozatok következményeként röppent fel az a hír, hogy a StarCraft 2 mintájára trilógia formájában jelenne meg a WarCraft 4. (A Blizzcon 2008-on készült egyéb anyagaink itt találhatók.)
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)