Hirdetés

Diablo 3 - Gyu kipróbálhatja!

|

Az idei BlizzCon már akkor is hatalmas buli lett volna ha csak traileken lehetett volna csodálni az új játékokat.

Hirdetés

Az olyan jól csengő nevek mint Starcraft 2, Diablo 3, World of Warcraft már trailereken is olyan jól néznek ki, hogy az ember elnézegetné őket naphosszat, miközben számolgatja a még hátralévő perceket a megjelenésig. A BlizzCon mindig is adott valami meglepőt, hasznosat, extrát a résztvevőknek, nincs ez másként idén sem. Az legjobb hír, hogy a Diablo 3 játszható verziója tutira kint lesz a Show-n, így nem ment meg minket semmi az élő beszámolótól, amit Gyu bizonyára hamarosan elkövet. A programfüzet tanúsága szerint nem csak az eddig már bemutatott bajnokokkal lehet majd tombolni egy jót, hanem leleplezésre kerül egy új hős is. Lehetne már holnap, nemde? :)

 

blizzard-entertainment-logo-2_2.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)