Hirdetés

Diablo 3: "Minden eddiginél nagyobb energiát fektetünk a konzolokba"

|

A Blizzard odateszi magát a konzolos játékélmény érdekében.

Hirdetés

A Diablo 3-mal kapcsolatban Jay Wilson (game director) nyilatkozott, aki elmondta, hogy nagyszerű csapatuk van, de a rendelkezésre álló helyeket még pluszban feltöltötték új tagokkal, a hard core Diablo 3 fejlesztők mellé. Annak ellenére, hogy ezek szerint a Blizzard melósok keze alatt úgy ég a munka, hogy szinte fáj, Wilson továbbra sem mondott semmi hivatalosat a játékkal kapcsolatban.

"Az emberek úgysem hiszik el, ha azt mondjuk, hogy jó lesz konzolon is játszani, és megértem, ha kételkednek, mivel korábban már jártunk így. Eddig még soha nem fektettünk ekkora energiát abba, hogy konzolon is kifogástalan játékot hozzunk létre, és mi magunk sem éreztük így. Nem akarunk semmilyen portot készíteni, hanem olyan játékot akarunk, mely konzolra készül, hiszen alapvető különbségek vannak PC és konzol között. Célunk, hogy a játékosok úgy érezzék, mintha a a szoftver eleve konzolra készült volna, mintha az alapoktól is ezen fejlesztettünk volna. "

Jay Wilson azt is elmondta, hogy tapasztalati szerint a konzolos játékosok nagyon lelkesek, és ennek igazán örül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)