Hirdetés

Diablo 3 - PvP és csapatalapú küzdelmek

|

Egymással is összecsaphatnak majd a Diablo 3 játékosok

Hirdetés

A fejlesztők részértől Chris Metzen jelentette be a most is zajló BlizzConon, hogy PvP és csapatalapú küzdelmek is helyet kapnak a Diablo 3-ban.


A Diablo 3 PvP összecsapásai nem random generált helyeken történnek majd, mint az egyjátékos kampány esetében, hanem előre, nagy odafigyeléssel elkészített arénákban küzdhetünk meg társainkkal. A küzdelemben saját karakterünkkel veszünk részt, akinek képességei, varázslatai és felszerelése az egyjátékos kampányból származnak. A harc alapját, mint támadás vagy védekezés szintén az egyjátékos részben tanuljuk meg, de lesznek bizonyos egyedi elemek, amikkel csak itt fogunk majd találkozni. Ilyenek a pontok, melyeket teljesítményünkkel arányosan kapunk, és melyekkel achievementeket, rangokat és hasonló dolgokat érhetünk el. A Battle.net pedig hasonló pontszámú ellenfelekkel fog összesorsolni minket. A multis összecsapások egyaránt történhetnek 1v1 illetve csapatok formájában is. Ezekről több és részletesebb infót kicsit későbbre ígértek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)