Hirdetés

Több Diablo projekten is dolgozik a Blizzard, van, amit idén leleplezhet

|

A franchise közösségi menedzsere, Brandy Camel úgy döntött, feltüzeli egy kicsit a rajongókat.

Hirdetés

Évek óta pletykálják, hogy készül a Diablo 4, vagy valami, amivel kibővül a franchise. A Diablo III-at szerettük, de nem bánnánk, ha valami teljesen újat kapnánk hamarosan.

Hirdetés

Egy rövid videóban Brandy Camel, avagy Nevalistis jelentette be, hogy több Diablo projekt is formálódik épp a Blizzardnál. Néhány még egy darabig nem fejeződik be, de valamit mutatni fognak még idén, alighanem a BlizzConon, november elején.

Hogy az idén bemutatott projekt egy újabb Diablo III kiegészítő lesz-e, esetleg a Diablo IV, egy mobilos spin-off, netán egy VR-játék, egy remaster, vagy valami egyéb, nem tudni, úgyhogy várunk tovább izgatottan. Talán mind. 

Említette a Season of Greedet is, ami a Diablo III 14. szezonja, és az első tematikus. Erről többet a linken olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)