Hirdetés

Új Diablo III patch - ölre mennek a félistenek

|

Élesedett az 1.0.7-es javítás már Európában is. Az új patch meghozta a régóta várt párbajozás lehetőségét.

Hirdetés

Irány a csatatér! Mától elérhető a párbajozás minden Diablo III játékos számára. A harcok egy új terepen folynak majd: a The Scorched Chapel térképen 2-en vagy 4-en csépelhetjük egymást addig, amíg a végén csak egy marad. Valószínűleg nem ez lesz az egyetlen lehetőségünk arra, hogy összeakasszuk a bajuszt a többi kalandozóval, de a csapatos mérkőzésekre még egy jó darabig nem lesz lehetőség (ha egyáltalán).

A másik fontos adalék, hogy ezen túl a Nephalem Valor nem fog leesni a karakterekről ha Actot váltunk, így plusz munka nélkül vadászhatunk bossokra, a történet bizonyos pontjai között is. Az XP bónusz mennyisége is növekedett az Inferno nehézségi szinten, és ezen túl, ha sokadszorra is haltok meg a feléledésig eltelő idő, akkor sem fog növekedni. Folytatódjék hát a loot vadászat!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)