Hirdetés

Diablo III A-tól Z-ig

|

A Diablo III Hungary megnyitotta saját különbejáratú Diablo III Wikipédiáját, így aki extra infóra vágyik az ott megtalálja

Hirdetés

A Diablo III Hungary ma indította útjára a saját maga által felügyelt és szerkesztett magyar nyelvű Diablo III Wikipédiát, ahol a lelkes szerkesztők minden apró részelte kitérően szeretnék bemutatni és megismertetni a Blizzard soron következő egyik nagy dobásást. Nagy fába lett belevágva az a bizonyos fejsze, mivel a harmadik résszel kapcsolatban általános információhiányban szenved a generációkon átívelő népes rajongótábor, ezért minden apró elejtett infómorzsára sólyomként kell lecsapni, ezzel is szélesítve a köz látóterét.

wikiheader.500.jpg

Amiért a nyomtatott lexikonok is haláltusájukat vívják, hogy a Wikit mindenki elérheti és mindenki szerkesztheti természetesen itt is működik, így a Web 2.0 szellemében bizonyos keretek között bárki hozzájárulhat a tudástár bővítésében. Szóval ha kérdésed van, vagy csak nem tiszta valami a Diablo III-mal kapcsolatban, esetleg tutkerály infókra tettél szert, akkor most márt tudod merre kell menned. 

 

ss69-hires-500.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)