Hirdetés

Diablo III - az új patch is hibás

|

Nálunk a mai nap folyamán élesedik az 1.0.3-as patch, melyben szemfüles játékosok máris találtak egy hibát.

Hirdetés

Még mindig kisebb-nagyobb problémákkal küszködik a Blizzard legújabb gyermeke, de a kapcsolódási hibák legalább már egyre kevesebbszer okoznak fejfájást a játékosoknak.

Az 1.0.3-as hibajavítással érkező probléma állítólag csak azon játékosokat érinti, akik a Diablo III digitális változatával rendelkeznek. Ők azt tapasztalhatják, hogy akárhogy is küzdenek, nem gyűlik az XP, de a hivatalos fórumon szerencsére rájöttek egy igazán egyszerű megoldásra, miszerint elegendő, ha jelszót változtatunk, és máris a megszokott - vagy annál jobb - élményben lehet részünk. Az 1.0.3-as patch a nap folyamán fokozatosan élesedik Európa-szerte, így ha még nektek nem ajánlotta fel a frissítés lehetőségét, ne aggódjatok, csak várjatok türelmesen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)