Hirdetés

Diablo III - Bejelentés tavasszal?!

|

A többnyire hajmeresztő információkat kiszivárogtató Surfer Girl újabb hírbombát dobott a döbbent újságírók közé.

Hirdetés

Kezdjük az elején...
Először is a blogger értesülései szerint tavasszal jelentik be a Diablo harmadik epizódját, melynek megjelenése még az évtized vége előtt realizálódik és (most kapaszkodjatok meg!) minden bizonnyal a Diablo III címet fogja viselni. Igazából csak a Diablo 4 lepett volna meg jobban, esetleg még az 5.

Ám a szörfös kislány nem éri be ennyivel. Egyrészt megerősíti, hogy nemsokára új James Bond játék érkezik a Bizarre Creations (Project Gotham Racing széria) és az Activision Blizzard gyermekeként. Igaz, mi ezt már egy ideje tudjuk.

Másrészt pedig a néhány perccel korábbi hír folyományaként azt is tudni véli, hogy a göteborgi GRIN stúdió egy új Star Trek címen dolgozik.

Várjuk a fejleményeket.

 

Update: A Diablo III szingli és multi játékmódot egyaránt tartalmaz majd, s a multis rész leginkább egy MMO-ra fog hasonlítani - közölte Surfer Girl.

 



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)