Hirdetés

Diablo III - mi lesz az offline móddal?

|

Megszűnik az aukciós ház, kint van a konzolos Diablo III, de mi lesz a áhított offline móddal PC-n és Mac-en?

Hirdetés

Jogosan gondolná az ember, hogy az aukciós ház megszűnésével semmi akadálya sem lenne, hogy a Diablo III offline módban is játszható legyen. Rosszul gondolja az ember.

A Blizzard egy hivatalos közleményben elmondta, hogy nem az aukciós ház volt az egyetlen oka annak, hogy a nagyobb védelem érdekében a Diablo III folyamatosan az interneten csücsül. "Nincs tervben, hogy offline módot rakjunk a játékba" - olvasható a Blizzard közleményében "Ugyan a folyamatosan online jelenlét biztosította a lehetőséget az aukciós ház létrejöttének, de soha nem ez volt a vezető faktor a Diablo 3 PC-s verziójának internetigényének".

A Blizzard elmondta, hogy a Diablo III-at úgy építették, hogy szoros kapcsolatban legyen a játékosok Battle.net fiókjával, ami folyamatos szerveroldali karaktermentésekkel, gördülékeny PC többjátékos élménnyel, csalásvédelemmel és különböző szociális megoldásokkal teszi teljessé a játékot. 

Szóval a jó hír, hogy 2014 márciusában a Blizzard kiveszi az aukciós házat a játékból, megjelent a zseniálisra sikerült konzolos Diablo III, jön a Reaper of Souls kiegészítő és a Storm of Light könyv, viszont a folyamatosan online jelenlét marad. Ti ezzel együtt tudtok élni? Vagy inkább a The Incredible Adventures of Van Helsing?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)