Hirdetés

Diablo III - Monk trailer és gameplay videó a GSTV-n!

|

Az új Dio III kasztot most „műküdés" közben láthatjuk és ismerhetjük meg. Monk cinematic trailer és 12 perces gameplay a GSTV kínálatában.

Hirdetés

Egyre nagyobb az izgalom a Diablo III játszható karakterei körül, hiszen a szereposztó díványról már csupán egy valakinek juthat hely a játékban, miután az öt betervezett kaszt negyedik tagja is megmutatta magát az idei BlizzConon. Vajon tényleg kiesik a Paladin?

A szerzetes, vagy játékbeli nevén a Monk képességei a keleti filozófiák és a szintén innen származó harcművészetekből eredeztethető. Nem a legerősebb, ám kétségkívül a leggyorsabb, és testi fizikumának hiányosságait félelmetes lelki erejével képes pótolni. Bár a Monk képességeinek csak egy részére derült fény eddig, az már biztosan látszik, hogy belső energiáit felhasználva védekezésként energiapajzsot képes maga köré vonni, illetve könnyedén tükrözi vissza mások támadásait. Gyorsaságára és harcművészeti jártasságára pedig remek példát szolgáltat "Seven Sided Strike" képessége, melyben a körülötte vészesen gyülekező ellenfelek látványos megritkítására használható. Minderről saját szemünkkel is meggyőződhetünk, ha megnézzük a válogatott jelenetekből összeállított Diablo III gameplay videónkat, illetve kedvcsinálóként a Diablo III Monk cinematic trailert. Természetesen a GSTV oldalán. Hol máshol...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)