Hirdetés

Diablo III - Paragon rendszer, ami még 100 szintet jelent

|

A Blizzard nem fékez és nem pihen: gőzerővel támogatja legújabb gyermekét, a Diablo III-at.

Hirdetés

Minden bizonyal sok olyan Diablo III játékos létezik, aki elérte a 60-as szintet és elkezdett a "high-level content hiányai" című szenvedélybetegségben szenvedni. 

A játék további pörgetéséhez először is egy ingyenesen játszható verziót vezettek be, a rengeteg változtatást hozó 1.0.4-es patchben megjelenik a Paragon System, amely 100 további szintet ad hozzá a játékhoz azoknak, akik már elérték a 60-as szintet (vagy a jövőben érik majd el), Minden egyes paragon szint fejleszti az alapstatisztikákat (dexterity, strength, vitality és intelligence) a standard szintlépéshez hasonlóan és 3%-ot ad a magic és gold megtalálásához. 

"Nagyon demoralizáló, hogy egy órányi játék után nem esik semmi, ezzel szemben a javíttatás egy rakás pénzbe kerül. Nemcsak nem tudod továbbfejleszteni magad a játékidő alatt, hanem egyenesen veszteségeid lehetnek." - mondta Jay Wilson, a játék igazgatója - "Tudjuk, hogy sokatoknak van 60-as karaktere, többeknek akár több is, és az új rendszer lehetőséget ad majd a fejlődésre".

A maximális Paragon szintű karakterhez Jay Wilson szerint annyi erőfeszítés kell majd a Diablo III-ban, mint a 99-es karakterhez kellett a Diablo 2-ben. 

Necreon információ szerint holnap jelenik meg a peccs, de gondolom akik megakadtak 60-as szinten azonnal szeretnék...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)