Hirdetés

Diablo III: Reaper of Souls - ilyen lenne a Game Boy változat

|

Mindenki arról beszél, milyen szép lesz majd a Diablo III: Reaper of Souls PS4-en, de azért ne feledkezzünk meg a Game Boy-os kiadásról sem.

Hirdetés

Égbekiáltóan zseniális dolog lenne, ha egy kiadó úgy döntene, a jelenleg piacon lévő platformok mellett egy régebbire is kiadja játékát.

Ha ez a Blizzard volna, a játék pedig a Diablo III: Reaper of Souls, a tervezéshez biztosan a dél-koreai bloggert, Laptickot kérnék fel. Az úriember ugyanis időt és energiát nem kívélve elkészítette a Game Boy változat dobozát, a kazettára való matricát, a kézikönyvet, sőt, egy kis Photoshopos ügyeskedéssel még magát a játékot is. Az eredményt alább láthatjátok, mi nagyon szeretnénk, ha ez valóra válna.
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)