Hirdetés

Diablo III Reaper of Souls - közel a vég

|

Megjött a Diablo III: Reaper of Souls megjelenési trailere, amiben van egy kis új gameplay is van. Illetve egy meglepetésvideót is találtunk nektek.

Hirdetés

A Diablo III: Reaper of Souls megjelenését mi is megünnepeljük egy újabb GameNight keretében, úgyhogy ha Diablo-rajongó vagy, akkor mindenképpen ott a helyed. Az Alle-ban lesz egy hivatalos launchparty is, ahol szintén ott leszünk.

A Blizzard most kiadott egy új Diablo III: Reaper of Souls trailert, amiben figyelmeztet minket, hogy közel van a vég. A videóban láthattok egy kis új játékmenetet és vethettek egy pillantást a most érkező megoldásokra és funkciókra is. Fogyasszátok egészséggel.

Ha esetleg további információkra vagytok kíváncsiak a Diablo III kiegészítőjével kapcsolatban, akkor nézzétek meg a Hot Pepper Gaming videóját, ahol játék közösségi menedzsere beszél a Reaper of Soulsról. Miután megevett egy habanero paprikát. 

Ti várjátok már a Reaper of Soulst?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)