Hirdetés

Diablo III: Reaper of Souls - itt a kiszivárgott trailer

|

Felkerült az internetre egy előzetes a Diablo III kiegészítőjéről, amiben az új játékmódok és funkciók kerültek bemutatásra.

Hirdetés

A Blizzard biztosan nem örül annyira, mint mi, hogy még a Blizzcon előtt előkerült a Diablo III: Reaper of Souls újdonságait bemutató trailer. A ma kezdődött rendezvényen valószínűleg hivatalosan is bemutatják majd a videót, de mi már most megnézhetjük.

A bejelentéskor taglalt újdonságokat is szépen bemutatja az alig több mint másfél perces trailer, de ami igazán izgalmas, hogy olyan funkciók is előkerülnek, amelyekről eddig csak érintőlegesen volt szó. 

Az új játékmódok és a klán-rendszer még a történeten túl is sokáig fenntartják majd a közönség érdeklődését, ráadásul a konzolosok is megkapják majd a maguk részét a mókából. Szükség is lesz ennyi újdonságra, hiszen az aukciós ház kikerülésével egy fontos motiváció tűnik el a játékból. A Diablo III: Reaper of Souls kapcsán biztosan többet is megtudunk majd a BlizzCon alatt, tartsatok velünk a hétvégén is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)