Hirdetés

Diablo III előrendelési akció ajándék GameStar előfizetéssel

|

Ajándék GameStar előfizetést kapsz a gyűjtői és a normál kiadás mellé is: ez egy igazán ördögi ajánlat!

Hirdetés

[Friss!]

Aki a Holdfényteam (1067 Budapest, Podmaniczky u. 37.) üzletében venné át a játékot, már május 14-én éjfélkor megteheti, ám ha nincs kedve éjszakázni, megvárhatja a Diablo 3 kedvéért reggel 7-re előrehozott nyitást.

A GameStar előfizetés mellé még egy ajándék posztert is adunk!

Május 15-én egy pillanatra megakad a Föld forgása, hiszen nem kisebb legenda jelenik meg azon a napon, mint az évek óta milliók által várt Diablo III. Hiába pusztítottuk el már több alkalommal is a Gonoszt, egy dualista felfogású világban a Jó nem létezhet ellenpólusa nélkül.



Ezúttal Azmodan és Belial mozgatja a szálakat a háttérből a fekete lélekkő segítségével, miközben a széria történetében először szabadon választható nemű hőseink (Barbarian, Demon Hunter, Monk, Witch Doctor, Wizard) olyan ismerős helyekre jutnak el, mint Tristram városa, valamint olyan régi és új barátokba botlanak, mint Deckard Cain és Leah.
Ideje leakasztani a szögről hűséges egerünket és mozgásba hozni berozsdásodott klikkelő izmainkat, mert a Gonosz hamarosan visszatér és csakis mi állíthatjuk meg.



Rendeld elő a Diablo III normál kiadását 14.990 forintért és negyedéves GameStar előfizetést kapsz ajándékba (3 lapszám 3 teljes játékkal 5.985 forint értékben). Rendelésed leadása után telefonon veszik fel veled a kapcsolatot, mielőtt annak véglegesítésére kerülne sor.




Megrendelt játékodat kérésre futár szállítja házhoz (990 forint a normál kiadás és 0 forint a gyűjtői kiadás szállítási költsége) a megjelenés napján, de személyesen is átveheted a Holdfényteam (1067 Budapest, Podmaniczky u. 37.) üzletében.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)