Hirdetés

Diablo III - ezeket az újdonságokat hozza a tizedik szezon

|

Mind a PC-s mind a konzolos Diablo III változatban elérhetővé váltak a tizedik szezon frissítésének újdonságai.

Hirdetés

Március 31. óta már a konzolos Diablo III játékosok is élvezhetik a szezonok hozta felfrissülést, és így április kezdetével már hivatalosan is itt a tavasz, a Diablo világában is számíthatunk új szezonális karakterekre, exkluzív tárgyakra és achievementekre.

Egy rakás új portré mellett a Conqueror kollekció részeként új sisak és vállpáncél válik elérhetővé, emellett egy Loremaster zászlót is megszerezhetünk, ezeket az alábbi képen láthatjátok is.

Ezek mellett lehetőség lesz még stash tab megszerzésére, és a szezonális karakterekről sem érdemes megfeledkezni, hiszen a Season's Journey második, harmadik és negyedik fejezetének teljesítésével Haedrig ajándéka ütheti a markunk: mindegyik jutalom a karakterünk felszerelésének egy-egy részét képzi, így a szezon alatt megszerezhetjük a karakter szezonális szettjének egy darabját.

Titeket visszavonzanak a Diablo III új szezonjának jutalmai?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)