Hirdetés

Diablo III - hamarosan visszatér az első részt idéző event

|

Januárban ismét felidézhetjük a Diablo III-ban, milyen is volt az 1996-os eredeti, amiért ismét járnak különleges jutalmak is.

Hirdetés

Nem mindenki örült tavaly annak, hogyan emlékezett a Blizzard az eredeti Diablóra a harmadik részben, amiben közrejátszott az is, hogy csak egy időszakos esemény alatt játszhatjuk végig a klasszikus ARGP újraalkotott részeit. De ahogy a készítők ígérték, a Diablo III-ba idén is visszatér a Darkening of Tristram, aminek most a pontos idejét is elárulta a stúdió.

Hirdetés

Az esemény január 1-jén, magyar idő szerint délelőtt kilenc órakor veszi kezdetét és 30-án ugyanebben az időpontban ér véget. Ebben az időszakban a Diablo III adventure módjában találhatjuk meg a kultistákat, akiknek a levadászásával hozzáférhetünk a retro tartalmakhoz. Itt nemcsak az első Diablóból visszatérő szörnyek és bossok emlékeztethetnek az első részre, hanem a nyolc irányra korlátozott mozgás és a pixelesített látványvilág is 1996-ot hivatott felidézni.

A Darkening of Tristram pályáinak végigjátszásáért, illetve némelyik esetben különleges achievementek teljesítéséért ezúttal is várnak ránk különböző kozmetikai jutalmak, amiket csak az esemény ideje alatt szerezhetünk meg.

Ti végigjátsszátok, vagy tavaly már láttátok az ünnepi tartalmakat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)