Hirdetés

Diablo III: - Újabb viták a láthatáron

|

Jay Wilson szerint a következő bejelentés előtt álló Diablo III karakterosztály ismét meg fogja osztani a játékosokat.

Hirdetés

A Diablo III rajongói bázisában mindenkinek nagyon határozott véleménye van arról, hogy milyennek szeretné látni a harmadik részt, így nem meglepő módon minden egyes felfedett dizájneri döntés újabb vitákat vált ki. A barbár visszahozása miatt sírtak az újításokra vágyók, a witch doctor bejelentése miatt sírtak a nekromanta-pártiak, az izometrikus nézet megtartása nem tetszett azoknak, akik "haladnának a korral", a hatalmas minibossok miatt azok emelték fel a hangjukat, akik szerint ettől a játék irreális lesz (komolyan, ilyen is volt), a grafikát pedig meg sem említem, mindenkinek a könyökén jön ki az erről szóló vita.

diablo-iii.jpg
 

Jay Wilson, a játék vezető dizájnere megérti a kifogást emelő rajongókat, sőt kijelentette, hogy rajongóként ő is utálná önmagát. Azonban a meglepetések ezzel nem értek véget, és biztos benne, hogy a következő bejelentett karakterosztály ugyanakkora vitákat fog generálni, mint eddig... minden más. Az új srác (illetve lány) ugyanis nagyon hasonló lesz egyik, korábbi részekből ismert elődjéhez, így az ő visszatérését váró rajongók vörös fejjel fogják gépelni a "Nadeeztmégishogyképzelik?!!!!" kommenteket. Pedig már korábban is elmondták, hogy szeretnének minél kevesebb régi kasztot visszahozni, és legfeljebb a kiegészítő(k)ben számíthatunk rájuk... ott viszont elég nagy eséllyel meg fognak jelenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)