Hirdetés

Diablo III: Ultimate Evil Edition - Xbox One-ra is jön?

|

A Blizzard bejelentette, hogy dolgozik a Diablo III: Ultimate Evil Edition Xbox One-os változatán is, de nem rajta múlik, hogy végül megjelenhet-e.

Hirdetés

Azt már régóta tudjuk, hogy a Diablo III alapjátékot és a ma éjféltől kapható Diablo III: Reaper of Soulst magába foglaló Diablo III: Ultimate Evil Edition PlayStation 4-re jelenik meg, most viszont a Diablo III vezető producere, Alex Mayberry tett egy érdekes nyilatkozatot: a PlayStation 4-es kiadással egyszerre készül az Xbox One-os verzió is.

A dolog érdekessége ugyanakkor az, hogy közel sem biztos a Microsoft új konzoljára írt változat megjelenése. „Ugyanezt csináltuk a 360-nal és a PS3-mal is, úgyhogy a csapat tudja, hogyan fejlesszen egyszerre erre a két platformra. Mi megcsináljuk, aztán a Blizzard meg a Microsoft majd megállapodnak valamiben.” - mondta Mayberry. Sokáig csak a PlayStation 3-as megjelenés volt hivatalos, az Xbox 360-as nem, ennek ellenére egyszerre jelent meg a két verzió.
 

Megjelenési dátum egyelőre továbbra sincs, de Mayberry szerint a konzolos csapat sincs nagyon lemaradva.

Előrendeltétek esetleg? Ott lesztek a ma esti Diablo III: Reaper of Souls launch partyn? És a pénteki GameNighton?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)